Det svære valg

VALG AF KØRESKOLE

Det kan være svært at finde rundt blandt de mange køreskoler. Hvilken skal man vælge? Hvad er med i prisen, og hvad skal du betale ekstra for, er blot nogle af de spørgsmål som  du skal tage stilling til, inden du vælger køreskole.

 

TILMELD DIG NUTIP TIL VALG AF KØRESKOLE

Det svære valg

VALG AF
KØRESKOLE

Det kan være svært at finde rundt blandt de mange køreskoler. Hvilken skal man vælge? Hvad er med i prisen, og hvad skal du betale ekstra for, er blot nogle af de spørgsmål som  du skal tage stilling til, inden du vælger køreskole.

 

TILMELD DIG NU

 

VALG AF KØRESKOLE

Sådan vælger du køreskole

 

Det kan ofte være et svært valg at vælge køreskole. Der er mange om buddet, og produktet ligner at være det samme. Men vi oplever dog desværre, at nogle af vores kollegaer ikke er helt fair over for eleven. Der går ofte historier omkring at man har fundet en skarp pris på et kørekort, men så kommer der en masse gebyrer, og ekstra kørelektioner ovenpå, og den vej igennem ender mange faktisk med at betale langt mere end gennemsnittet, bare fordi de valgte den billige køreskole.

Vi ønsker desuden at være med til at gøre branchen mere gennemsigtig. Vi går ind for at det skal være nemt og enkelt at tage et kørekort. Derfor bruger vi INGEN skjulte gebyrer eller andre mærklige udgifter.

Derfor har vi opsummeret vores anbefalning i nedenstående punkter:

Tip 1:
Få råd fra andre som netop har taget kørekort. Hvis nogle af dine venner netop har taget kørekort, kan du starte med at spørge dem om råds. Hvad lagde de mærke til, og hvilke “trælse” ting ville de gerne have været foruden.

Tip 2:
Søg information hos troværdige kilder. Rådet for sikker trafik har lavet en udemærket vejledning til valg af køreskole, den side kan du finde lige her:

Se desuden tjekliste for valg af kørekørt (udfyldt af os på forhånd).

Tip 3:
Sammenlign flere forskellige køreskoler, så har du mulighed for at se hvad du får med ved de forskellige køreskoler. Mange køreskoler pakker informationerne væk, undersøg derfor grundigt de forskellige køreskolers tilbud.

Tip 4:
Undersøg undervisningsformen. Vi hører desværre ofte om eleverne som beretter om at de modtager meget af deres undervisning igennem PC-studie, og ganske få timer som holdbaseret undervisning. Vi mener ikke at selv-studie er den gode måde at lære at køre bil, idet der helt naturligt vil være behov for uddybende svar på spørgsmål under teoriundervisningen.

Tip 5

Tjek Ankenævn for Køreundervisning. Du kan her finde en oversigt over køreskoler som ikke følger nævnets afgørelser, og det er ofte en god tommelfingerregel at gå efter, i forhold til hvem man ikke skal vælge.

Klar til at tilmelde dig hold?

– gå til vores oversigt over holdstarter

Meget mere end bare lovpakken

Vi tilbyder kørekort til kategori B, både om du er førstegangserhverver, eller skal tage dit kørekort om. 

Men vi kan mere end det! Vi har speciale i undervisning af elever, idet kørelæreren har mange års pædagogisk erfaring

blurb-01

Specialundervisning

Alle skal have mulighed for at få et kørekort! Socialfobi, PTSD, ADHD eller dianogser, skal ikke afholde dig for at tage kørekort.

Læs mere

blurb-02

Lynhold

Klar til køreprøven på kun 3-4 uger -  Uden at det koster dig en krone ekstra! Vi kører hver sommer lynhold, så du kan blive køreklar i ferien

Læs mere

blurb-03

Teori i Otterup

Vi har teorilokale ligger i Otterup. - Vi henter / bringer dig til/fra Odense Banegård. - Nemmere bliver det ikke.

Læs mere

ffk-logo_u_lag-200×200

Skrap kvalitetssikring

- Din sikkerhed for et godt forløb

Alle køreskoler er underlagt ankenævn for køreundervisning. Det betyder at, hvis du mod forventning skulle føle dig uretfærdigt behandlet, kan du indgive en klage over køreskolen. Ankenævnet er stiftet af Forbrugerrådet Tænk og Dansk Kørelærer-Union. for Det er din garanti for for, at du som elev kan være tryg ved den undervisning du betaler for.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, eller møde!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BM Køreskole

Vi er en køreskole, som ønsker at gøre det enkelt og overskueligt at tage et kørekort.

Ved BM Køreskole arbejder vi digitalt, for både din og vores skyld. Det betyder mindre kedelig tid brugt på administration, og mere tid brugt på vejen! - Hurra for det!

HF

Otterup/Odense

Nørregade 16, 3 sal
5450 Otterup

Vi henter/bringer fra Odense Banegård.

Kontakt

91 254 255

Bjarnemouritzen@gmail.com

BM Køreskole